Stichting WoonDroom Leusden

 WoonDroom Leusden in de media: 

  •  AFAS heeft tijdens de actie Forty8 Hours van Fort33 het schilderij ‘Blik op Leusden’ gekocht tijdens de veiling. De opbrengst komt geheel ten goede aan WoonDroom Leusden. Bekijk hier onder andere de foto van de overhandiging. 
  • WoonDroom-voorzitter Marjan Stomphorst: ‘Enorm blij met inzet vrijwilligers Fort33’. De actie van Fort33 op 11,12 en 13 maart is met een prachtig resultaat afgesloten. In de Leusder krant stond dit artikel. 

  • Forty8 hours maakt zich hard voor de stichting Woondroom! In de Leusderkrant van woensdag 10 november kan je het artikel lezen over Fort33, die met hun Forty8 Hours die gepland staat op 11, 12 en 13 maart 2022 zich gaan inzetten voor WoonDroom Leusden. Wat een geweldig initiatief!

  • Topvoetballer Dirk Kuyt hoorde kortgeleden via zijn Foundation over het Leusdense initiatief en daarop besloot hij een filmpje te maken waarin hij zijn steun uitspreekt voor WoonDroom Leusden. Zo begint het leuke artikel in de Leusderkrant over de Leusdense fans van Dirk Kuyt! Het filmpje staat onderaan deze pagina.  

  • Lees hier waarom ook voormalig tweede kamerlid Carla Dik - Faber lid is geworden van het Comité van Aanbeveling van WoonDroom Leusden. 
  • De jongeren van DownTownLeusden hebben een mooie klus geklaard voor WoonDroom Leusden: Lees hier het stuk over de kerstbomenactie
  • "Gezocht: een plek in Leusden waar jongeren met beperking samen kunnen wonen en ‘oud worden’." Zo begint het artikel in de Amersfoortse Courant van 8 oktober 2020. 
  • De burgemeesters Bouwmeester (Leusden), Bolsius (Amersfoort) en Van Dijk (Barneveld) zijn lid geworden van het Comité van Aanbeveling van WoonDroomLeusden. Daarnaast hebben diverse medici, oud-topsporters en Bekende Nederlanders, waaronder de minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink, zich verbonden aan het initiatief. Lees het hele artikel in de Leusderkrant van 7 oktober 2020. 
  • "Een aantal ouders van jongeren met een verstandelijke beperking wil in Leusden een kleinschalige woonvorm realiseren met 24-uurs zorg voor deze jongeren. Marjan Stomphorst, één van de ouders en tevens bestuursvoorzitter van de stichting WoonDroom Leusden, licht het voornemen toe... "Lees hier het hele artikel uit de Leusderkrant van 29 december 2019!
  • "Een groep ouders van jongeren met een verstandelijke beperking heeft de handen ineengeslagen om een woonvorm te starten voor begeleid wonen. Het plan is om over een aantal jaren aan twaalf tot zestien jongeren een plek te kunnen bieden in Leusden... "Lees verder via de link naar het bericht van 11 november 2019 in de Leusderkrant!
_MG_6984
_MG_6782
_MG_6799_1
_MG_6765-1


 
 
 
 
E-mailen