Stichting WoonDroom Leusden

Comité van Aanbeveling 


WoonDroom Leusden heeft een enthousiast Comité van Aanbeveling. De leden van het comité hebben een sterke, persoonlijke betrokkenheid bij jongeren met een beperking. Zij staan het bestuur met raad en daad bij. 

Carl Verheijen

Carl Verheijen

Carl is Leusdenaar en ambassadeur van het Fonds Gehandicaptensport. Daarnaast is hij chef de mission van TeamNL voor de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking en oud-topschaatser.

Bas Tietema

Bas Tietema

Bas is voormalig prof-wielrenner en is ambassadeur van het Fonds Gehandicaptensport. Hij maakt momenteel furore als mediamaker op o.a. YouTube (met wielerreportages zoals Tour du Tietema).

Marcel Magnée

Marcel Magnée

Notaris te Leusden en o.a. maatschappelijk actief in Leusden met de 41Club.

Carla Dik-Faber

Carla Dik-Faber

Carla Dik-Faber is sinds 2012 lid van de Tweede Kamer voor de ChristenUnie en na de verkiezingen van 2021 zal zij het parlement verlaten. Dik-Faber is gelauwerd als ‘het meest effectieve Kamerlid’ en staat te boek als voorvechtster en zeer gerespecteerd belangenbehartiger voor jongeren met een beperking. Dik-Faber: “WoonDroom is een waardevol maatschappelijk initiatief om jonge mensen met een beperking een eigen woonplek te geven.”

Paul Hogeman

Paul Hogeman

Was van 1985 tot in 2018 kinderarts en 10 jaar opleider in Meander Medisch Centrum met als aandachtsgebieden o.a. psychosociale kindergeneeskunde, downsyndroom en gedrags- en ontwikkelingsstoornissen. Sinds mei 2018 is hij werkzaam bij AlleskITs in Amersfoort, een zelfstandig behandelcentrum voor kinderen met leer-, gedrags- en ontwikkelingsstoornissen.

Lucas Bolsius

Lucas Bolsius

Burgemeester van Amersfoort en zet zich in voor mensen met een beperking en ondersteunt diverse maatschappelijke initiatieven.

Rick Brink

Rick Brink

Rick werd in 2019 door het publiek, tijdens een liveshow op NPO1, verkozen tot de allereerste minister van Gehandicaptenzaken van Nederland. Rick zet met programmamakers bij KRO-NCRV relevante onderwerpen zeer succesvol op de politieke en media-agenda. Foto: Stijn Ghijsen/KRO-NCRV.

Asje van Dijk

Asje van Dijk

Voorzitter Huurcommissie. Voormalig Burgemeester van Barneveld. Was tot voor kort tevens voorzitter van HandicapNL, de organisatie die mensen met een handicap helpt sterker te staan en zorgt dat zij eerlijke kansen krijgen.

Gerolf Bouwmeester

Gerolf Bouwmeester

Burgemeester van Leusden sinds 2017. Een sportieve en maatschappelijk betrokken bestuurder, die als wielrenner driemaal deelnam aan de HomeRide. HomeRide is een marathon fietstocht, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Ronald McDonald Kinderfonds (dat gezinnen met een langdurig ziek of gehandicapt kind ondersteunt). 
 
 
 
E-mailen